måndag 18 januari 2010

Uppdatera bloggen!

Någon sade till mig här i helgen att "du uppdaterar din blogg så sällan". Jag kan bara suckande ge den personen rätt. Tänk, att trots alla goda ambitioner så är det så lätt hänt att tankarna inte tänks högt alls - utan stannar i det egna huvudet. Och det måste man nog medge inte blir mycket till bollplank och vässning, utan bara mer av samma istället. Så tack, jag skall nog ganska enkelt kunna höja frekvensen på inlägg från nuvarande nivå!

Vill börja med att skriva att stöd till Haiti kan ges på många sätt - bland annat sms:as in på 72900, skriv AKUT. 50 kr läggs till din mobilräkning.

Det är valår i år.
Spännande! Även om det dröjer ett slag innan den riktiga nerven darrar till, så känns det redan lite i luften, tycker du inte det? Partiledardebatt i veckan mellan Sahlin och Reinfeldt. För alla oss som inte vill vänta längre !!

Tog del av beskedet att Göran Jansson (m) beslutat att avsäga sig sina kommunpolitiska uppdrag i Värmdö, förutom i kommunfullmäktige, om jag förstått saken korrekt. En reell förlust för Värmdöpolitiken. Rätt och slätt.

Haltar fram i tillvaron just nu (bokstavligen) efter en incident involverandes en ankarlift, en 6-åring på spagettiben, en mamma på dito samt 2 par skidor....resultat blå och svullen...som en lårkaka... fast på vaden. Vadkaka.

Ny politisk värmdöblogg hittar ni här.

Inga kommentarer: